akciós belföldi szállás

Akciós belföldi szállás a családi nyaraláshoz!

Az akciós belföldi szállásokat talán nyáron érdemes foglalni, amikor a legtöbben a szabadságuk nagyobbik részét szeretnék kihasználni. A Sokoró Fogadó sem feledkezett meg a vakációról és az akciós belföldi nyaralásról sem! Szeretettel várjuk azokat a vendégeket, akik a vidéki idillbe vágynak és zöld környezetben, nyugalomban, szabadtéri programokkal tervezik az idei nyaralást. Családok mellett, baráti társaságok, párok számára is nyitva áll a fogadónk kapuja!

A Sokoró Fogadó idei ajánlatában szerepel az újranyitási akció, ami két éjszakára szól, de egyéb, akciós belföldi szálláshoz kapcsolódó ajánlatunk is van, egészen szeptemberig. Tekintse meg az aktuális csomagajánlatainkat, amikből ki tudja választani minden érdeklődő, hogy melyik ajánlat illik a terveibe és felel meg a vakációra tervezett büdzsének az ára!

Az akciós belföldi szállás ajánlatok magukba foglalják az őszinte vendégszeretet, a tiszta, komfortos, otthonos szobákat, valamint a vendégbarát szolgáltatásokat is. Utazzon Sokorópátkára, pihenjen a fogadónkban pár napot vagy maradjon egy egész hétre és élvezze a csendet, nyugalmat, lazítson a wellness részlegben vagy fedezze fel a szabadtéri programok színes kínálatát! A fogadóban kicsiknek és nagyoknak is tudunk elfoglaltságot ajánlani, de természetesen a környék is bővelkedik látnivalóban, aktív kikapcsolódási lehetőségekben.

A teljes komfort és kényelem garantált, tiszta szobák, internet elérés, ingyenes parkoló, finom reggeli, bőséges vacsora várja a vendégeket, akik az akciós belföldi szállásra szavaznak!

A Sokoró Fogadó ajánlatait a www.sokorofogado.hu webcímen tudja megtekinteni. Amennyiben felkeltettük az érdeklődését és szeretne nálunk tölteni néhány napot egy feledhetetlen vakáción, keressen minket bizalommal! Az akciós belföldi szállásunk ajánlatairól érdeklődjön a honlapon közzétett elérhetőségek egyikén! Fel tudja venni velünk a kapcsolatot a 36 20 38 91 323 telefonszámon vagy pedig a soklofog@t-online.hu email címen, ha bármilyen kérdése van az akciós belföldi szállásról!