hajdúszoboszlói rendezvényhelyszín

Hajdúszoboszlói rendezvényhelyszínünk esküvőkhöz is ideális!

A hajdúszoboszlói rendezvényhelyszínünk számos előnnyel rendelkezik. Ezek az előnyök az esküvők megrendezését is lehetővé teszik.

Az esküvőszezon itt van a küszöbön, ilyenkor már a jegyespárok szinte mindent előkészítettek a nagy napra. A kedvelt esküvő helyszínek közé tartozik a hotel is. A hajdúszoboszlói Hotel Barátságban is ideális helyszínre találnak azok a párok, akik klasszikus hátteret képzeltek el az igen kimondásának a megünnepléséhez.

Miért tartsa egy pár az esküvőjét pont egy olyan hajdúszoboszlói rendezvényhelyszínen, mint amilyen a Barátság Gyógy és Wellness Szálloda? A szálloda több teremmel is rendelkezik, ahol rendezvényeket lehet szervezni, köztük olyan helyiségekkel is, amik esküvők befogadására is alkalmasak. A nagyobb létszámú lakodalom sem jelent akadályt, mert a szálloda alagsorában elhelyezkedő termek egyikében akár 300 fő is elfér, de a kisebb termek is ideálisak a meghittebb esküvők lebonyolításához, 70, vagy 40 fővel.

hajdúszoboszlói rendezvényhelyszín nem üresen bérelhető, hanem teljes berendezéssel és felszereléssel is. Egy esküvőn a kellő számú asztal, szék mellett a hangosítás is igény szerint szerepel a szolgáltatások között, de a projektor is elérhető egy romantikus vetítéshez. Természetesen nem csupán a terem és a felszerelés bérlése igényelhető, ugyanis a Hotel Barátságban a násznép is meg tud szállni, illetve használhatja a vendégek számára elérhető wellness szolgáltatásokat is. A násznépnek esküvői menüt is tervezünk és készítünk a hajdúszoboszlói rendezvényhelyszínen, az ifjú pár kívánságai alapján.

hajdúszoboszlói rendezvényhelyszínünkön örömmel fogadunk esküvőre készülő jegyespárokat is! Lépjen kapcsolatba a Hotel Barátság csapatával, ha felkeltette az érdeklődését a közelgő esküvője kapcsán ez a lehetőség! Örömmel tájékoztatják a kollégáink a bérlési lehetőségekről és informálják a szabad időpontokról is! A hajdúszoboszlói rendezvényhelyszínünk honlapján, a www.baratsag.hu oldalon feltüntettük az elérhetőségeinket: sales@baratsag.hu, +36-52-558-592, +36-52-558-570, +36-70-625-97-42.