soproni panzió

Tökéletes téli kikapcsolódás a Vadászkürtben: síelés és borozás

A téli pihenést sokan egybekötik az ünnepek környékén jellemző utazásokkal, ám nem csupán az év végi rohanás után vágyunk egy kis kikapcsolódásra. Bármikor érezhetjük úgy, hogy szeretnénk elszakadni a stresszes hétköznapoktól, melyre kiváló megoldást kínál néhány nap pihenés egy komfortos szálláshelyen. A téli hónapokban gyakran választják az érdeklődők az aktív pihenés jegyében a síelést, míg mások a gasztronómiai élvezetekre és borkóstolókra vágynak a hűvös időben.

Soproni szállásunk, a Vadászkürt Panzió olyan egyedülálló csomagajánlattal várja vendégeit, melyben mindenki megtalálhatja azokat a programokat, amik az igazi feltöltődést jelentik számára! „Mesés 4 nap 3 éjszaka” csomagunk keretein belül gyertyafényes borvacsorával örvendeztetjük meg érdeklődőinket, melynek során saját receptek alapján készülő, 4 fogásos vacsora és 5 ízletes soproni bor gondoskodik az ízlelőbimbók kényeztetéséről. Emellett különálló borkóstoló, Bányászati Múzeum belépők és csokoládé kóstolás teszik változatossá a soproni panziónkban töltött napokat.

Csomagajánlatunk a síelés szerelmeseinek is kedvez, hiszen a 4 nap során bármikor ellátogathatnak vendégeink a közeli Semmeringbe, mely az egyik legnépszerűbb síparadicsom hazánk környezetében.Családosoknak, kezdőknek és rutinos síelőknek egyaránt remek lehetőségeket kínálnak a jól karbantartott lesiklópályák. A pálya különlegessége az éjszakai világítás, mely nem csupán gyönyörű látványt nyújt, de ennek köszönhetően a legkitartóbbak este 6 óra után is bátran síelhetnek.

Érdeklik a részletek? Látogasson el www.vadaszkurt.hu weboldalunkra, ahol mindent megtudhat az általunk kínált lehetőségekről! Amennyiben felkeltette érdeklődését „Mesés 4 nap 3 éjszaka” csomagajánlatunk, bátran foglaljon szobát soproni panziónkban! Kérdéseivel keressen minket bizalommal a +36-99-314-385-ös telefonszámon vagy az info@vadaszkurt.hu e-mail címen!

Vadászkürt Panzió – egy remek soproni szállás a borozás és síelés kedvelőinek!