Szentgotthárdi élményfürdő

Szentgotthárdi élményfürdőnkben garantált a pihenés!

Eljött a nyár, a pihenések, nyaralások szezonja. Ilyenkor mindenki igyekszik szabadságot kivenni, hogy kipihenhesse magát, illetve, hogy minőségi időt tölthessen együtt a családjával. Ehhez érdemes egy izgalmas helyet keresni, ahol a család minden tagja kedvére kikapcsolódhat, ahol senki sem fog unatkozni és ahol kicsik és nagyok is kipihenhetik magukat. Szentgotthárdi élményfürdőnk nagyszerű választás, hiszen nálunk aktívan és passzívan is lehet pihenni.

Szentgotthárdi élményfürdőnk szeretettel várja vendégeit idén nyáron is. Nálunk számtalan wellness szolgáltatásból válogathatnak a vendégek, úgy mint masszázs, aromafürdő, fodrászat, kozmetika, manikűr, pedikűr, de természetesen a szauna sem hiányozhat. Többféle medence áll a vendégek rendelkezésére, élményelemekkel felszerelve, illetve az aktívabb kikapcsolódás híveit fitness pályákkal és vízicsúszdákkal várjuk. Szentgotthárdi élményfürdőnkben senki sem fog unatkozni, kicsik és nagyok egyaránt megtalálják a nekik való kikapcsolódási formát.

Szentgotthárdi élményfürdőnk kényelmes, jól felszerelt szobákat biztosít, éttermünkben pedig a magyar és nemzetközi konyha tradicionális ételei, mediterrán specialitások és őrségi ételek egyaránt felszolgálásra kerülnek. Ha minket választ az idei családi pihenéshez, garantáljuk, hogy Önnek semmi mással nem kell foglalkoznia a kikapcsolódáson kívül!

Szentgotthárdi élményfürdőnk autóval és tömegközlekedéssel egyaránt jól megközelíthető helyen fekszik. A környéken számos kirándulási lehetőség is várja az érdeklődőket, de nem szabad kihagyni a városban történő sétát sem.

Amennyiben szeretne többet megtudni a szolgáltatásainkról, keresse fel honlapunkat, a www.thermalpark.hu weboldalt és tájékozódjon kedvére! Ha további kérdése van, illetve szállást szeretne foglalni szentgotthárdi élményfürdőnkben, bátran vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a +36/94/554-324-es vagy a +36/94/553-553-as telefonszámon, illetve írjon nekünk a recepcio@thermalpark.hu vagy az info@thermalpark.hu e-mail címre!