családi nyaralás

Családi nyaralás egy idilli helyen!

Családi nyaralását idén tervezze egy utánozhatatlanul idilli helyre és szálljon meg Sokorópátkán! A családi nyaraláshoz találni se lehetne ideálisabb helyet egy ilyen településnél. Képzelje el, hogy a nyaraláshoz szállást kell választania! Mit akar kiemelni a legfontosabb tulajdonságok közül, aminek Ön szerint szerepelnie kellene a tulajdonságok listáján? A családi nyaralás arról szól, hogy kicsiknek és nagyoknak is egyaránt szórakoztató legyen. Együtt a család, sok új élménnyel gazdagodnak, de a pihenésre is jut idő. A családi nyaraláson helyet kell kapnia mindegyik oldalnak.

A Sokoró Fogadó a vidéki tanyák hangulatát idézi, kerttel, állatokkal, tágas udvarral és madárcsicsergéssel. A családi nyaralás a kényelemről is szól, a természetben szerzett élményekről, a játékról és a pihenésről is, mindezt egy helyen megtalálják vendégeink a Sokoró Fogadóban.

Egy belföldi nyaralás is lehet csodásan izgalmas és váratlan fordulatokkal teli, de nem kell lemondani a megszokott kényelemről sem. Tiszta és minden komforttal felszerelt szobákat bocsátunk a vendégek rendelkezésére. Menjünk kicsit tovább és lépjünk ki a fogadó kapuján! A közelben számos úticél található, ahová az egész család ellátogathat. Kirándulás, utazás és játék mind szerepel a listán. A fogadó a Pannonhalmi Tájvédelmi Körzet közvetlen szomszédságában fekszik, a fogadóban lovassporttal kapcsolatos programok, a környéken Győr, Csesznek, Cuha völgye, Pápa található. Arborétum, vár, apátság, múzeum, élményfürdő, kastély várja a felfedezőket. Nálunk biztosan nem fog unatkozni senki, a Sokoró Fogadóban és a környéken egyaránt dúskálni lehet a programokban és látnivalókban!

A www.sokorofogado.hu webcímen a Sokoró Fogadó hivatalos  honlapját találja mindenki, aki családi nyaraláshoz néz szállást. A sokorópátkai szállás és a környék sem fog csalódást okozni, ezt garantáljuk. Ha még nem foglalt szobát, tegye meg most és lépjen kapcsolatba fogadónkkal az egyik megadott elérhetőségen! A +36 96 549 002 telefonszámon el tudja érni kollégáinkat!