Budapest 3. kerületi szálloda

Budapest 3. kerületi szállodánk pihenésre hangolja

A külföldi kikapcsolódás helyett Ön is szívesebben választ most belföldi szálláshelyeket?

A főváros remek pihenési lehetőségeket kínál, akár egy hosszú hétvégére is. Ha a nyugodt, kevésbé zsúfolt helyeket keresi, a Szentendrei HÉV Római fürdő megállójától 8 percre, Önt is várja Budapesten 3. kerületi szállodánk, melynek elhelyezkedése ideális pihenéshez! A budai oldalon fekvő 3. kerület ugyanis látványosságokban, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekben is bővelkedik.

Ha a történelmi hagyományokban is elmélyedne, a 3. kerület területén több ókori látványosságot is megcsodálhat, az Aquincum és a Római Birodalom korából fennmaradt egyéb lenyűgöző építmények nem okoznak majd csalódást. Ha a természetben érzi elemében magát, Óbuda hegyvidéke, a közeli Budai-hegység és a Pilis vonulatai vagy az Óbudai-sziget remek kirándulóhelyet biztosítanak. Ha a szórakozás, a sokszínű kulturális programok érdeklik, a Fő tér és környéke az óbudai Zichy-kastéllyal, a Kiscelli Múzeum programjaival számos elfoglaltságot kínál. A wellness kikapcsolódások kedvelőinek ajánlhatjuk a Csillaghegyi és a Római Strandfürdő, illetve az Aquincum Spa kényeztető szolgáltatásait!

Budapest 3. kerületi szállodánk minden fajta programhoz jó kiindulási pontként szolgál, hiszen a Csillaghegy jól megközelíthető, mégis csendes részén található. Nem csak a kerületi látványosságok, hanem a távolabbi kedvelt helyszínek, mint Szentendre vagy a Dunakanyar is könnyedén elérhető, de a hotel közvetlen közelében sem fog unatkozni: Budapest 3. kerületi szállodánkban drink bár, remek zene, bográcsozási lehetőségek várják, sportolási lehetőségekkel kiegészítve, a kényelmes szobákban pedig komfort és nyugalom.

Tegyen egy kellemes sétát a 800 méterre lévő Duna parton, vásárolgasson a közeli Csillagvár bevásárlóközpontban, béreljen kerékpárt egy rövid túrára vagy pihenje ki a fáradalmakat Budapesten 3. kerületi szállodánkban még az idén!

Az Attila Hotel napi 24 órában, az év 365 napján várja vendégeit Budapesten, 3. kerületi szállodában, akár hosszabb pihenésre, családos kikapcsolódásra, hétvégi kiruccanásra vagy üzleti ügyben érkeznek! Elérhetőségeinken, a www.attilahotel-pension-restaurant.hu weboldalon minden szolgáltatásunkról részletesen is olvashat, vagy felveheti velünk a kapcsolatot a +36 1 240 3373-as telefonszámon vagy az attilahotel@t-online.hu e-mail címen!