március 15-i hosszú hétvége

Belföldi pihenés: használja ki a márciusi hosszú hétvégét!

Ön tervezgeti már az idei pihenéseit, nyaralásait? Annak, aki nem szeretne lemaradni a legjobb ajánlatokról, érdemes már az év elején végig gondolnia, hogy mikor, hova szeretne menni, és utána célzottan keresni a jó lehetőségeket. Szerencsére idén is lesz néhány hosszú hétvége, amiket mindenképp érdemes kihasználni, hiszen ilyenkor kevesebb szabadságot kell kivenni egy több napos pihenéshez. Az első, a március 15-i hosszú hétvége már közeledik is!

A lazításhoz sokan előszeretettel választanak külföldi úti célokat, pedig sok esetben jobban megéri egy belföldi pihenés: egyrészt kevesebbet kell utazni, másrészt spórolhatunk is vele, harmadrészt pedig hazánkban is szuper léehetőségek vannak. Persze végig kell gondolni, hogy hozzávetőleg milyen környékre, milyen programokra vágyunk, és ez alapján kell megkeresni az ideális úti célt. Annak, aki csendes, nyugodt környezetben szeretné eltölteni a belföldi pihenését, ahol van lehetősége kirándulni, és wellness is rendelkezésére áll, a Sokoró Fogadót ajánljuk figyelmébe.

március 15-i hosszú hétvégére különleges ajánlattal készülünk: vendégeinket üdvözlőitallal várjuk, svédasztalos reggelit és vacsorát biztosítunk és az ár tartalmazza a wellness részleg korlátlan használatát is, melyhez köntöst is adunk. Vendégeink szórakozását asztalitenisz, csocsó és többféle kültéri játék garantálja, illetve az ár tartalmazza a belépőt az 1000 éves Pannonhalmi Bencés Főapátságba. Az ajánlat két éjszakára szól, de igény szerint meghosszabbítható. A belföldi pihenés a Sokoró Fogadóban stresszmentes, nyugodt, amikor Önnek csak élveznie kell a lazítást, minden másról mi gondoskodunk!

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, bővebb információért látogasson el honlapunkra, a www.sokorofogado.hu weboldalra, ahol részletesebb leírást talál az ajánlatról! Ha további kérdése van vagy le szeretné foglalni a szállást a hosszú hétvégére, keressen minket bizalommal a 06 20/389-1323-as telefonszámon vagy a soklofog@t-online.hu e-mail címen, szívesen állunk rendelkezésére!