ausztriai szállás

Ausztriai szállás az Alpok ölelésében

Ausztria az Alpok, a csodálatos természeti adottságok, a gyönyörű városok és a mesebeli falvak országa. Aki járt már itt, bizonyára mindig visszavágyik, hiszen tudja, hogy az ország minden szeglete egyenesen lenyűgöző, valamint, hogy a felfedezni való tájak és kulturális örökségek száma végtelen.  A 2020-as év sajnos sokaknak nem az elképzeléseik szerint alakult, de reméljük, hogy hamarosan rendeződik a helyzet és néhány hét múlva akár Ön is ausztriai szállásunkon pihenhet!

Egy ausztriai szállás remek kiindulópontja lehet egy kis hegyi túrázásnak. Az ország minden tartománya tele van szebbnél szebb helyekkel, de Karintia kétségtelenül az egyik legváltozatosabb. Számos völgy található itt, de az egyik legnépszerűbb látnivaló a Wörthersee, a Karavankák hegyláncának tövében. A tavat minden évszakban érdemes meglátogatni, hiszen nyáron akár 28 fokosra is felmelegszik és strandolni is lehet, míg télen általában befagy és ezzel a téli sportok szerelmeseinek is kedvez. Annak, aki inkább az Alpok vonulataiban szeretne gyönyörködni, nem kell messzire mennie. Bármerre is indul, biztos lehet benne, hogy csodás hegygerinceket, szurdokokat talál, de mindenképp érdemes ellátogatni a Karintia és Tirol határán fekvő Grossglocknerhez is, ami Ausztria legmagasabb csúcsa.

Ausztriai szállásunk abban az esetben is remek választás, ha Ön inkább a kulturális örökségeket részesíti előnyben. Tőlünk könnyen megközelíthető Villach, valamint a tartomány fővárosa, Klagenfurt is. Ausztriai szállásunktól picit északabbra, nem messze található Bad Gastein, ami az ország egyik leghíresebb fürdővárosa. Ausztriai szállásunkon természetesen a passzív pihenés kedvelői is megtalálják a kedvükre való kikapcsolódási lehetőségeket, hiszen wellness részlegünk szeretettel vár minden vendéget.

Úgy döntött, hogy 2021-ben szeretné egy kicsit bepótolni az elmaradt kirándulásokat, nyaralásokat? Válassza ausztriai wellness szállodánkat, és fedezze fel Karintia látnivalóit! Bővebb információért látogasson el a www.mallnitzappartements.com honlapra, ha pedig kérdése van, forduljon hozzánk a +36 (20) 299-0005-ös telefonszámon!