hajdúszoboszlói apartman

A hajdúszoboszlói apartmanunkban télen is felüdülés vár!

A hajdúszoboszlói apartmanunkban nemcsak nyaralhatsz, hanem telelhetsz is! Utazz belföldön és töltődj fel egy otthonos helyen!

A Best Apartman Hajdúszoboszló egész évben várja a vendégeket, egy lépésre a város híres élményfürdőjétől! A nyár számít fő szezonnak, ha a fürdőzésről van szó, de a gyógyvíz télen is kellemes élményt tud nyújtani.

A hajdúszoboszlói apartman több szállással is várja a párokat, családokat, összesen három, különálló, zárható apartmant tudunk kínálni a városba érkező szállás keresőknek. Jó hír, hogy a szálláson Szép Kártyát is elfogadunk, tehát a foglalásnál többféle fizetési lehetőség is a rendelkezésére áll a vendégeknek. Érdemes tehát a béren kívüli juttatásokat is kihasználni az utazáshoz, főleg akkor, ha szorít a határidő és dönteni kell a kártyán maradt egyenleg felhasználásáról.

A népszerű fürdővárosnál nincs is ideálisabb helyszín egy téli pihenéshez. A hajdúszoboszlói apartmanban komfortos és kényelmes szálláson pihenhetnek a vendégek, amikor éppen nem azzal töltik az idejüket, hogy a fürdők egyikén töltődnek fel vagy a város nevezetességeit, programjait fedezik fel.

Hiába a téli időjárás, a városi fürdőkben a melengető gyógyvízben ilyenkor kifejezetten jó dolog ejtőzni. A kinti hideg után jól esik a wellness, a szauna, a fürdő. Fedezd fel a városban található több fürdő nyújtotta élményeket, gyógyulj, frissülj fel, pihend ki a stresszt! A hajdúszoboszlói apartmanban központi helyen, a fő helyszínektől pár lépésre tudsz szállást foglalni. Telelj nálunk Hajdúszoboszlón, szánj egy kis időt önmagadra a téli hónapokban is!

A Best Apartman Hajdúszoboszlóban nyáron és télen is várjuk a vendégeket. A hajdúszoboszlói apartman ajánlatairól tudj meg többet a www.hajduszoboszlobestapartman.hu webcímen!  Vedd fel velünk a kapcsolatot, ha érdeklődsz a hajdúszoboszlói apartmanunk iránt és tájékozódj a következő elérhetőségeken! Keresd kollégáinkat a +36 30 990 00 63, +36 30 581 80 76 telefonszámokon vagy pedig a bestszallas@gmail.com email címen!