cserkeszőlői apartmanház

Cserkeszőlői apartmanházunk idén is nyitva áll!

A cserkeszőlői apartmanház már készül a nyárra, Ön is tervezi az idei szállását? A Szarvashoz és Tiszakürthöz közeli Cserkeszőlőn mindenki megtalálja a kikapcsolódáshoz szükséges programokat. A Cserkeszőlőre érkező vendégek elé igazán idilli kép tárul, a természet ölelte, Tisza parttól nem messze elterülő kis település csendes, barátságos hely, a Tiszazug szíve. Nagyvárosok háromszögébe zárva, Kecskemét, Szeged és Budapest közelében, de azokhoz nem túl közel található a gyógyvizéről is híres Cserkeszőlő. A pihenés mellett a gyógyulás is szerepet kaphat a nyári programban, hiszen a gyógyfürdő a szálláshoz közel található. A víz összetétele kiválóan alkalmas a nőgyógyászati, mozgásszervi, reumatikus panaszok enyhítésére.

A cserkeszőlői apartmanház a híres gyógyfürdőtől csak pár lépésre fogadja vendégeit, azokat a kényelmes szállásra vágyó utazókat, akik a vidéki nyugalmat és az aktív kikapcsolódást választják a nagyvárosi nyüzsgés és a zajos tömeg helyett. A cserkeszőlői apartmanház mindennel felszerelt, otthonos, tiszta és igényes szállás, ami a drága hotelek színvonalával vetekszik, mégis megfizethető áron kínálja szobáit. Béreljen szobát arra az időre, amíg megpihen egy hosszú, kirándulással töltött nap után vagy egy borúsabb napon, amit lustálkodással, gyógyfürdőzés utáni pihenéssel tölt. A cserkeszőlői apartmanházban kedves személyzet, privát szféra és szép környezet fogadja.

A Balatont már elégszer látta? Külföldre nem tervez utat? Vágyik a vízpart közelébe? Cserkeszőlőn minden adott egy emlékezetes nyaraláshoz! Már csak az utolsó simítás hiányzik, a szállásfoglalás. Igyekezzen és foglaljon igényes szállást a cserkeszőlői apartmanházban, mielőtt elfogynak a szabad helyek az idei szezonra! A www.cserkeszőlőszallas.com webcímen a cserkeszőlői apartmanház honlapját találja. Nézze meg mit kínálunk vendégeinknek és foglaljon szobát minél előbb! A foglalással és egyéb kérdésekkel kapcsolatban érdeklődjön a honlapon megadott elérhetőségek egyikén: cserkeszoloszallas@gmail.com, +36 30 684 38 54!