Hortobágyi programok

Hortobágyi programok: rövid ajánló a környékre érkezőknek

Sokat hallott már a méltán híres hajdúszoboszlói gyógyvízről, és elhatározta, hogy a városba látogat egy kis kikapcsolódásra? Hosszabb szabadságot enged magának, és szeretné tudni, hogy milyen egyéb programlehetőségek vannak a környéken? A Hortobágy természeti kincseinek szépsége és a tájegység egyedülálló romantikája garantáltan le fogja venni a lábáról!

A hortobágyi programok esszenciáját a sokszínű élővilág adja meg, a tájegységre jellemző állatvilággal több, különféle formában ismerkedhet meg. Bár a sétának is megvan a maga szépsége, sokkal több gyönyörű helyet fedezhet fel, ha a hortobágyi kisvasutat választja. Mutatjuk, melyek azok a látnivalók, amiket nem érdemes kihagynia, ha a környéken jár!

  • Bizonyára hallott már a Hortobágyi Nemzeti Parkról, melynek mesés látványa mindenképpen megér egy hosszabb kirándulást. A Park területén helyet kapott egy vadaspark, ahol az időben is tehet egy kis utazást, és megismerkedhet olyan állatfajokkal, amik a földtörténeti jelenkorban éltek a térségben.
  • A Hortobágy környékét talán Ön is a lovakhoz köti, ami nem meglepő, hiszen az itt található Mátai ménes hazánk egyik legjelentősebb lótenyésztő központja. A ménes közel 270 példánnyal büszkélkedhet, melyeknek már a látványa is fenséges, de a lovak igazi rajongói különféle programokon is részt vehetnek.
  • A Madárpark egészen rendhagyó élménnyel várja a látogatókat, hiszen sokkal többet tud nyújtani, minthogy bemutatja a környék sokszínű madárvilágát. A park különlegessége a látványkórház, ahol közelről is meg lehet csodálni egy-egy gyógyulófélben lévő madarat, de akár egy műtétet is végig lehet nézni.

Ha szeretne részese lenni a magával ragadó hortobágyi programoknak, de szállást a fürdővárosban keres, szívesen ajánljuk Önnek hajdúszoboszlói hotelünket! A Hotel Barátság kényelmes szobákkal biztosítja a pihenését, ezen felül saját fürdővel és wellness részleggel várja, így biztos lehet benne, hogy nálunk feltöltődhet.

A www.baratsag.hu weboldalon megismerkedhet szolgáltatási palettánkkal és aktuális ajánlatainkkal, ha pedig eldöntötte, hogy szobát foglal, várjuk megkeresését a +36-52-558-592-es telefonszámon vagy a sales@baratsag.hu e-mail címen!