építőanyagok

Építőanyagok téli szigeteléshez!

Szeretné minden időben és minden évszakban komfortosan érezni magát otthonában? Ha háza jól szigetelt, akkor nyáron gond nélkül tartja a kellemesen hűvös hőmérsékletet és nem melegszik túl, télen viszont a meleget nem engedi elillanni, így a fűtést gazdaságosan meg lehet oldani. Ráadásul a penésztől sem kell tartani a megnövekedett páratartalom hatására, hiszen a vízzárás is megoldható szigeteléssel. Milyen építőanyagokra lehet szüksége, ha ilyen otthonban töltené a telet? Cikkünkben összegyűjtöttük a legnépszerűbb szigetelő építőanyagokat!

1. Icopal GV bitumenes vízszigetelő lemezek talajnedvesség ellen.

2. Icopal Hydrobit V60 hegeszthető bitumenes lemezek tetőnedvesség szigeteléshez.

3. Lapostető szigetelésre akciós áron beszerezhető nálunk a sárga és szürke párazáró tetőfólia és a páraáteresztő tetőfólia is.

4. Rockwool Multirock kőzetgyapot hőszigetelő lemezek.

5. URSA DF üveggyapot hőszigetelő tekercsek.

6. Perlit hőszigetelő adalékanyag habarcshoz és betonhoz.

7. Polisztirol hőszigetelés nem terhelhető, lépésálló és homlokzati változatban.

8. Weber EPS polisztirol hőszigetelő lap ragasztó.

9. Ravatherm XPS zártcellás polisztirolhab hőszigetelő lemez.

A megfelelő szigetelő építőanyagokkal Ön is gondoskodhat otthona költséghatékony fenntartásáról és ehhez nem is kell sok helyen keresgélnie. Többféle szigetelőanyagot is kínálunk, minden igényre, akár az idei szigetelésről, akár a tavaszi felújításról van szó! Vegye igénybe szolgáltatásainkat és szakértelmünket MOST!

Az ILOVSZKY Tüzép online áruházából megrendelheti a megfelelő építőanyagokat, szigetelőanyagokat, burkolóanyagokat, kötőanyagokat, tetőfedő anyagokat, téglákat, vasárut vagy tüzelőanyagokat! A www.ilovszkytuzep.hu címen kiválaszthatja forgalmazott termékeink közül a megfelelő építőanyagokat.

A teljes termékkínálatért és további információért keressen fel az ilovszky@ilovszkytuzep.hu e-mail címen, valamint a 06-68-412-368-as telefonszámon, hiszen az építőanyagok forrása minden szezonban az Ilovszky Tüzép!