Összes kategória

A nyomástartó berendezések jellemzői

Egy nyomástartó berendezések szimpla vagy duplikált kivitelben is elkészülhet, ennek fényében űrtartalma 0,5l-től egészen 10,000l-ig terjedhet. A nyomástartó berendezések mindegyike ausztenites korrózióálló acélból készül, ami teljesen rozsdamentes. Részben ennek lesz aztán köszönhető az, hogy eszköze éveken át hiba nélkül fog működni. Az eszköz nyomásérték határai -1 bar és 10 bar közé tehetők. Társaságunk közel 40 éve a lehető legmagasabb minőségi színvonalon gyártja ezeket az eszközöket.

Read More »

Ne maradjon le Ön sem őszi mentál tréningünkről!

Ugye Ön is tudja, hogy mentál tréningeken mindenki részt vehet? A gondolatirányítás nem egy megfoghatatlan, elérhetetlen fogalom: mentális tréninggel bizonyíthatóan fejleszthető. Válassza Ön is az IT&TI Kft.-t, és jelentkezzen őszi tréningünkre! Több információra lenne szüksége? Kérjük, látogasson el oldalunkra, és tudjon meg többet a képzésről! Kérdéseivel keresse bizalommal kollégáinkat!

Read More »

Ismerje meg Kerekegyháza atmoszféráját!

Szereti a tradicionális magyar, falusi környezetet? Ismerje meg Kerekegyházán található szállodánkat, ahol tanyasi környezettel, mégis prémium környezetben és hétköznapi csomagajánlatokkal várjuk! A Varga Tanya Hotel egy Kerekegyházán található, nagy múltú szálloda, ahol magas felszereltségű szobákkal, tanyasias programokkal, valamint hétköznapi csomagajánlatokkal várjuk vendégeinket!

Read More »

Burkolás és felületkezelés

Cégünk lassan két évtizedes tapasztalattal a térkövek és más burkoló anyagok forgalmazásában, büszkén mondhatja, hogy egy olyan szakmai tudás birtokában állunk, mely segítségével a legminőségibb termékeket tudjuk Önnek elhozni elérhető áron. Térkövek gazdag választékával szolgálhatunk, melyek akár egyedi kérésre és rendelhetőek, folyamatosan megújuló akciók keretében. Keresse fel weboldalunkat, ahol többet is megtudhat lehetőségeinkről!  

Read More »

Vonalkód nyomtatás

A legtöbb üzlet, bolt megkövetelik a megfelelő címkék elhelyezését az árucikkeken. Ha naponta akár több száz vonalkódokkal ellátott címkét szeretne nyomtatni, akkor bizony nem bízható a véletlenre a vonalkód nyomtató választása. Legyen gyors és megbízható a nyomtatás és praktikus, hogy a legkisebb munkaterületeken is elférjen. Általában a termékre jellemző egyéb információkat kérik vonalkódos formában feltüntetni, mint a gyártás napja, a ...

Read More »

Vonalkód leolvasót szeretne?

A vonalkód leolvasók és nyomtatók mindenféle üzletben és boltban hasznos munkaeszközök lehetnek, ugyanis a leltározási folyamatokat és az áruk számítógépes rendszerbe történő felvitelében is remekül helyt tudnak állni. Nem szükséges külön kézzel megírni az áru cikkszámát, ami rengeteg időt vesz el. Könnyítse meg a saját és mások munkáját is!

Read More »

Tetőtéri ablakra vágyik?

A tetőtéri ablakok beépítése nem házi barkács feladat! A rosszul beépített tetőablakok telente hatalmas energiaveszteséget okoznak. A problémát jelezheti az állandó huzat, a hőmérséklet drasztikus csökkenése a helyiségben, a párásodás, a penészedés. Tetőtéri ablak beépítéséhez minden esetben kérje szakember segítségét, csak így kerülhetőek el a hibás beépítés miatti problémák!

Read More »

Elektronikai technikák

A NYÁK tervezés különböző kihívásokat, megoldandó feladatokat nyújt a kivitelezőknek. Egy gyakorlott kivitelezőnek mindezek nem jelentenek gondot, épp ellenkezőleg. A különféle technikák és technológiák alkalmazásával elkészítik azt az elektronikát, amit Ön megálmodott. Így, ha egy nagy tapasztalattal rendelkező NYÁK tervezőre van szüksége, aki érti a dolgát, akkor ne várjon tovább!

Read More »